Mange kender følelsen af at vågne op plaskvåd i sved. Dit hår er fedtet, din krop er lugtende, og dit sengetøj er blevet ulækkert – det er træls med træls på. Det er det imidlertid slut med, da kølende sengetøj endelig er landet på det danske marked. Kølende sengetøj af bambus er det ”nye”, men bygger på en gammel tradition og videnskab. For folk har egentligt vidst det ganske længe.

Rex Sengetøj er skaberen bag dette på det danske marked, med deres eksklusive bambus sengetøj. Rex Sengetøj er stiftet af Mathias Rex, som selv har døjet med at svede meget om natten, støvallergi og Psoriasis. De har et stort udvalg af kølende bambus sengetøj, og du kan se store udvalg af kølende bambus sengetøj

Bambustekstilet er lavet af lange snoet fibre, som ligger et isolerende lag, når der er koldt. Omvendt trækket fugten fra kroppen ind i tekstilhullerne ved varme. Det giver en kølende overflade, som fungerer som det kølende element på dit nye bambussengetøj.

Stort udvalg af kølende bambus sengetøj

Sengetøj findes i et hav af forskellige størrelser og arter. Uanset om du ønsker blå, grøn, hvid eller beige har de hos Rex Sengetøj et stort udvalg. Du kan altså frit vælge, hvilken farve som passer ind i dit humør eller blot på dit soveværelse. Sengetøj er nemlig et designelement på soveværelset, og det giver dig mulighed for at udtrykke dig.

Det fantastiske ved sengetøj er, at det fylder så meget i soveværelset. Det giver brugeren mulighed for at pryde hele soveværelset og give et generelt udtryk derinde. Dem der ønsker et ”clean” udtryk i soveværelset, vælger oftest hvid. Folk der derimod ønsker at få lidt puf og farve vælger grøn eller lyserød. Det står dig altså 100% frit for, at gøre lige præcis som du selv ønsker. Og hvem siger, at man skal fastlægge sig på en stil? Vores humør ændrer sig hele tiden, og du får derfor rig mulighed for at skifte dit kølende bambussengetøj, så tit som du nu en gang selv ønsker.

Forkæl dig selv

Ønsker du blot at forkæle dig selv, og give dig selv de bedste forudsætninger for at have et sundt og velfungerende hjem? Så er bambus sengetøj altså vejen frem. Det giver dig nemlig ikke kun en kølende effekt, det er lige så effektivt, hvad angår støvmider og allergier. Bambus sengetøj er nemlig også antibakterielt, og det giver dig de bedste forudsætninger hvis du døjer med allergi. Støvmider kan nemlig ikke trænge ind tekstilfibrene.

Støvmider er en værre røver, når det kommer til vores helbred. Mere end 450.000 danskere lider angiveligt af støvallergi. Der er derfor brug for konstant at have in mente, at vi giver de bedste forudsætninger for dem, som har disse komplikationer. I værste fald kan en stor mængde af støvmider fremprovokere allergi overfor dem. Så vil vi mene, at det er bedre blot at være i forkøbet, hvad det angår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *