Hylder

Er du på udkig efter en ny holde hylde til boligen eller lejligheden? Så er du kommet det helt rette sted hen, her på siden kan du finde et væld af rustikke, hylder, moderne hylder og unikt hylder som alle har det tilfælles, at de ikke koster en bondegård! Vi syntes nemlig ikke det skal koste flere tusind kroner at købe en moderne hylde, om hylden er til nips, en hattehylde eller blot en skohylde, ja så skal den være til at betale.

Hylder er utrolig populære og har været det i flere hundrede år, og det er da hellere ikke uden grund at hylder er så populære, det kan nemlig bruges til rigtig mange ting. Man kan bruge en hylde til at opbevarer sit nips på, for at give en mere hjemlig indretning, men du kan også få en skohylde hvor du kan opbevarer dit fodtøj på, så det ikke blot står midt på gulvet i entre, der er altså mange muligheder med hylder.

Her hos entreland går vi rigtig meget op i vores udvalg, især når det kommer til udvalget af hylder. Det skal være hylder som har god plads enten til nips eller sko og så skal det være hylder som design mæssigt er utrolig flotte at kigge på og man skal have mulighed for at designe sin egen hylde. Det er de tre ting som vi har udvalgt vores sortiment med, så hvis du ønsker en hylde som opfylder et af de krav? Så kan du med garanti finde en hylde i vores sortiment!

Se også alle vores hattehylder her.

Hylde af Genbrugstræ | 90 cm / Lakeret

Billige hylder hos entreland

I vores sortiment kan du finde et væld af billige hylder, som alle har det tilfælles at de er moderne og rustikke på en gang. Du kan både finde hylder af traller, hylder af genbrugsplanker og hylder af massive planker, så der er helt sikkert også en hylde for dig og dit hjem. Vi har nøje udvalg vores udvalg af hylder, så du finder kun de bedste af de bedste hylder.

En hylde kan være det der giver din indretning det sidste for at være komplet og det kan være det der gør at du for det opbevaringsplads som du har manglet til dit nye nips eller måske et godt sted at placere dine sko. Har du ikke handlet hus entreland før? Så er vi en side som tester produkter og giver vores anbefaling til hvilket hylder, knager, stole der er gode, så du ikke behøver at satse på det er en god hylde eller stol. Vi har testet dem for dig, så du nemt kan finde de bedste møbler et sted!

Hvilke hylder er gode?

Det kan være svært at vælge,  da hver person jo har hver sin smag! Men vi har hvertfald udvalg vores fem favoritter indenfor hylder og dem kan du se herunder. De fem hylder vi har valgt er alle sammen nogle, som både er design mæssigt pæne, de er utrolig hårdføre og så er de alle til at betale. Se dem herunder. 

  1. Meja Hattehylde 2 hylder m. 2 kroge
  2. Hylde af Nye Traller | 70 cm
  3. Hylde af Brugte Traller | 70 cm
  4. Hylde af Genbrugstræ | 70 cm / Brændt og Lakeret
  5. Nadja Hattehylde 1 Hylde 80cm

Hvilket hylder kan jeg finde hos entreland?

Du kan finde mere end 50 forskellige hylder i vores sortiment, og der kommer flere til hele tiden, så vi har helt sikkert også den hylde du går og leder efter til stuen eller måske soveværelset. Du kan finde hylder af genbrugstræ, hylder af traller og hylder af massive planker som er malet hvide eller sorte. 

Find mange flere hylder hos entremobel.dk